Klik op het beeld
om het te vergroten

Wegwijzing

Huis van de Muziek - Danieli Museum
MYRIAM PASCAL POULET
41 Edgard Sohiestraat 1560 Hoeilaart
Ingang van de parking nr. 33
Tel/Fax: 02/657.96.52 - GSM: 0475/43.42.77
Email: maisondelamusique@skynet.be ou mm.md@skynet.be

  • vanaf Brussel: aan het begin van de snelweg E411 Brussel-Namen, afrit nr. 2 Hoeilaart - Jesus-Eik. De tweede straat rechts inrijden (Vuurgatstraat) en ongeveer 2km verder rijden. Na drie drempels in het midden van de rijweg, de eerste straat links inrijden (Edgard Sohiestraat). De ingang van de parking (groot portaal) is nr. 33 (Huis van de Muziek).
  • vanaf Namen: op de E411, afrit nr. 2 Hoeilaart - Jesus-Eik. Aan het einde van de afrit, naar links draaien over de brug. Na de brug, naar links en dan de eerste straat rechts (Vuurgatstraat). Daarna, zelfde weg dan route nr.1 hierboven.
  • vanaf Bosvoorde: aan het Groenendael kruispunt (Steenweg naar Ter Hulpen en ring), rechtdoor richting Hoeilaart (Groenendaalsesteenweg). Aan het tweede licht, naar links draaien in de Koldamstraat, die verder in Edgard Sohiestraat verandert. Na een sterke bergop bevindt zich de parking op de linkerkant (nr. 33).
  • vanaf Waterloo: op de Oostring tot het Groenendael kruispunt rijden. Naast de rechte kant van de tunnel rijden (de tunnel niet inrijden) en aan het tweede licht naar rechts richting Hoeilaart (Groenendaalsesteenweg). Daarna, zelfde weg dan route nr.3 hierboven.